Don't Miss

Un portar a fost împuşcat în cap. A terminat meciul pe picioare

By on 18 iunie 2013, 17:54
Foto: avaz.ba

Foto: avaz.ba

Nu e glumă deloc. Duško Krtalica are 51 de ani şi încă mai joacă fotbal. O face de plăcere pe maidanele cartierului Boljakov Potok din Sarajevo.

În vâltoarea meciului a dat cu capul de bară dar nu a băgat de seamă. Apoi a început să-i amorţească o mână şi să se simtă rău. A crezut că e de la incidentul anterior dar nu a vrut să abandoneze aşa că a jucat până la capăt.

La final a fost cărat pe braţe şi dus la spital pentru că starea sa de sănătate se înrăutăţise. Ce au descoperit medicii a şocat pe toată lumea. Duško avea un glonţ în cap şi prezenta şi rana de intrare a proiectilului. Ceea ce înseamnă că omul a fost împuşcat în timpul partidei.

Poliţia bosniacă a descoperit că evenimentul s-a petrecut fără intenţie şi că o armă descărcată accidental a provocat rănirea portarului. În preajma terenului de joc se desfăşurau trei nunţi iar la una dintre ele invitaţii au descărcat pistoale în aer ca să-şi manifeste bucuria.

Biljana Jandric, purtătoarea de cuvânt a spitalului în care a fost operat Duško a declarat că starea pacientului este stabilă.

Pentru cei care înţeleg sârba mai bine, povestea pe larg este aici.

Comenteaza cu Facebook!