L_Wolves_Photo_02
Un model de rebranding modern. Wolves & Raw
7 noiembrie 2012, 12:32 Anglia
Foto: weareraw.co.uk

Vă prezentam în urmă cu ceva vreme (aici) un album reuşit despre stilul lui George Best. Cei de la Raw Design Studios au făcut treabă bună şi au arătat că se pricep să pună în valoare imaginea. Creaţia lor a fost cu atât mai apreciată cu cât fosta vedetă a fotbalului mondial a fost atât un personaj spumos cât şi o personalitate închisă în sine şi dificil de conectat uneori cu lumea în care trăia. Pentru că albumul a ieşit extrem de bine, Raw s-a aflat, nu peste multă vreme, în faţa unei noi provocări.

Wolverhampton a retrogradat din Premier League. Lupii au simţit nevoia de var nou pe pereţi şi de imagine proaspătă înainte de asaltul spre culmile de pe care s-au prăbuşit. Aşa că i-au agajat pe băieţii de la Raw Design Studios iar ceea ce a ieşit se vede în pozele de mai jos. Sigur, costurile nu sunt de ignorat, dar proiectul nu a sărăcit pe nimeni. Dimpotrivă a împachetat extrem de inspirat conţinutul iar fanii au toate motivele să vină bucuroşi pe Mollineaux.

Fie că se duc la toaletele de pe stadion sau pur şi simplu urcă la etaj, suporterii admiră noile indicatoare marca Raw şi citesc informaţiile dintr-un nou print grafic foarte la modă.

Pereţii au acum identitate. Fiecare dintre zidurile interioare au primit un strop de vopsea proaspătă dar şi câte o bucăţică din istoria clubului. Recordurile lui Wolverhampton sunt acum inscripţionate pe drumul spre gradene. Chiar dacă le ştiu pe derost, fanii se bucură şi sunt mândri să le descopere şi aici.

 *proiectul Wolverhampton pe site-ul oficial Raw Design Studios

Comenteaza cu Facebook!

*