Zidane la Real Madrid
Un meci, doi antrenori, o victorie
26 februarie 2011, 11:52 Spania

Foto: english.people.com.cn

Rezultat bombă? Absolut deloc. Un Real Madrid – Real Sociedad 2-1 nu va fi niciodată o surpriză. Galacticii câştigă şi cu ochii închişi. Nu e ştire atunci când madrilenii obţin încă un succes, dar e atunci când pierd, la fel cum câinele care muşcă un om nu e ştire, iar cel muşcat de om devine una. Şi-atunci unde este senzaţionalul, unde e bomba? Primul lipseşte, a doua a fost doar o alarmă falsă!

Foto: REUTERS/Felix Ordonez

Pe 12 decembrie 2004, Real Madrid – Real Sociedad s-a încheiat abrupt în minutul 83, la scorul de 1-1. Antrenorul galacticilor, Mariano Garcia Remon, jucătorii şi spectatorii au părăsit în grabă stadionul, după ce un telefon anonim a anunţat că pe Bernabeu a fost plantată o bombă.

Alarma a fost una falsă, iar ultimele 7 minute ale meciului au fost reprogramate pentru 5 ianuarie 2005.

Foto: nalei.com.br

Între timp, Remon şi-a pierdut postul. A stat pe banca Realului doar 13 meciuri (7 victorii, 2 egaluri, 4 înfrângeri). A fost înlocuit de Crăciun cu fostul selecţioner al Braziliei, Wanderlei Luxemburgo.

Meciul a fost reluat din minutul 83. Peste 15.000 de fani au venit pe Bernabeu, chiar dacă spectacolul a durat doar 7 minute.

Zidane a marcat şi a adus victoria total nespectaculoasă a lui Real Madrid.

Comenteaza cu Facebook!

*