money growing in wheat field
Staţia de autobuz din Moneyfields
1 februarie 2012, 10:56 Arta & Fotbal

Foto: idahowheatcommission.blogspot.com

Câmpurile cu bani! Cine nu şi-ar dori să locuiască în Moneyfields ba chiar să joace şi un pic de fotbal pe acolo!?! Viaţă relaxată, aer curat, oameni de treabă, tot ce trebuie. Sună prea frumos să fie adevărat şi chiar nu este!

Moneyfields FC este un club relativ recent în raport cu istoria centenară a englezilor. A luat fiinţă în 1987 ca Portsmouth Civil Service şi poartă numele actual din 1994. Moneyfields nici măcar nu există! Este doar un district din cele 32 ale oraşului, iar echipa de aici a pornit ca un proiect de petrecere a timpului liber pentru lucrătorii publici din Portsmouth.

Stadionul Moneyfields Sport Ground impresionează doar prin spaţiile tehnice, subiectul articolului de faţă. Fiecare astfel de spaţiu este dotat cu una bucată bancă de rezerve confecţionată din scaunele întâlnite în refugiile pentru autobuz ale oraşului. Banii nu cresc pe câmp nici măcar în Moneyfields, totul se reciclează!

PS: băncile au fost aduse cu tot cu acoperiş, iar copertinele se odihnesc cuminţi pe un teren viran din marginea stadionului!

moneyfields

Foto: hoppingaroundhampshire.blogspot.com

 

moneyfields2

Foto: hoppingaroundhampshire.blogspot.com

 

moneyfields3

Foto: Foto: hoppingaroundhampshire.blogspot.com

Comenteaza cu Facebook!

*