ferguson
Sir Alex Ferguson, accident la locul de muncă
9 martie 2012, 15:56 Anglia

Foto: sun.co.uk

Câte nu a păţit Ferguson pe banca tehnică a lui United în sfertul de secol pe care l-a petrecut acolo. Scoţianul are şi un amic, stă de obicei în stânga sa şi uneori îl sperie rău de tot. De data aceasta, la duelul cu Athletic Bilbao a fost cât pe ce să-l bage pe manager în spital! 

Mike Pheelan l-a avut ca antrenor pe Ferguson între 1989 şi 1994. După ce a mai jucat şi prin alte părţi, Mike s-a întors la United, mai întâi ca  şef al centrului de excelenţă şi apoi a preluat de la Steve McClaren postul de “first team coach”. După alţi 7 ani şi după plecarea lui Carlos Queiros a fost promovat ca secund al lui Ferguson şi de atunci este umbra lui Sir Alex peste tot pe unde poposeşte scoţianul, dar în special pe banca de rezerve.

În urmă cu ceva timp, Pheelan a decis să spargă un balon din cele care plutesc leneşe din tribună. Se plictisea tocmai când acţiunea era mai captivantă. În filmuleţul de mai jos vedem reacţia lui Ferguson.

httpv://youtu.be/JmP6PpWNwOE

Duelul cu Athetic Bilbao a fost destul de încins şi fără alte incidente dar asta nu înseamnă că acestea din urmă au lipsit. Mike Pheelan a scăpat tabela cu care arbitrul de rezervă anunţă schimbările chiar pe piciorul lui Ferguson! E drept, la această acţiune a colaborat şi un alt antrenor, Rene Meulensteen. Adversarii sunt periculoşi în fiecare meci, dar e destul de periculos să ai secunzi ca ai scoţianului!

httpv://youtu.be/KVkjINug7p8

 

Comenteaza cu Facebook!

*