Remi Gaillard şi fotbalul din curtea şcolii
8 februarie 2013, 18:32 Inedit

Lucra la un magazin de încălţăminte dar a fost dat afară. Patronul i-a spus că nu are nici cel mai mic talent. În plus, îi cam deranja pe clienţi, nişte doamne în vârstă, cu farsele sale. Remi l-a luat în serios. De atunci nu a mai încercat niciodată să vândă pantofi.

Dar nu a uitat de partea cu glumele. S-a apucat să-şi elaboreze trucurile şi a început să le pună la dispoziţia întregii lumi prin intermediul Youtube. Acum, Remi Gaillard este în primii 20 de comedianţi după numărul de abonaţi.

Francezului din Montpellier i-a plăcut şi fotbalul. Nu a jucat dar şi-ar fi dorit. Aşa că a decis să simtă măcar atmofera de după un meci important, unul care se lasă cu trofeu. În 2002 s-a deghizat corespunzător, a intrat pe teren imediat după ce Lorient a câştigat Cupa Franţei, s-a bucurat alături de jucători, a făcut poze cu fanii, a dat autografe şi i-a strâns mâna preşedintelui Jacques Chirac. Ba chiar i-a transmis selecţionerului Franţei că este disponibil! Nimeni nu şi-a dat seama că Remi nu avea ce căuta acolo.

Momentul 2002 l-a făcut cunoscut peste pot în lume. Gaillard s-a simţit totuşi dator să ofere ceva în plus. Să arate că totuşi ştie şi el ceva fotbal, nu doar să-i păcălească pe ceilalţi. Ce a ieşit vedem în filmuleţul de mai jos.

Comenteaza cu Facebook!

*