Povestea fanilor solitari
30 aprilie 2013, 14:35 Inedit


Udinese ştie cum e. Un singur suporter a venit să-şi vadă echipa în deplasarea de la Genova. Un suflet singuratic printre cei peste 20.000 de fani ai gazdelor.

Nimeni nu l-a auzit cu adevărat dar cânta. “Un’emozione foooorteeeeeee…bianconero per la vitaaaaaa…” Cânta în legea lui, uitat de toți și de toate.

Uneori un singur om e suficient. Fotbalul se joacă pentru fiecare dintre noi, iar pletosul din Udine a plecat fericit acasă după ce favoriții i-au dedicat o victorie meritată. (Pasiune fără limite, fără condiții, fără înșelătorie. Povestea unui suporter de la Udinese)

Povestea s-a repetat în weekend-ul trecut, în Suedia. Brommapojkarna s-a dus să joace cu Mjalby însoţită de un singur suporter. Ander Ung a venit şi a urlat singur în peluză chiar dacă ai lui încasau gol după gol.

Bojan Djordjic şi colegii săi au fost impresionaţi de fanul solitar şi au decis nu doar să-i ofere un abonament vip la meciurile de acasă dar să-i şi plătească toate deplasările pe care le va face de acum înainte.

Povestea de suporter a lui Ander Ung este impresionantă. Omul avea job part time la grupele de copii şi juniori ale lui Brommapojkarna în urmă cu două decenii. S-a mutat la vreo 600 de kilometri depărtare şi nu a mai putut să asiste la meciuri dar a rămas fanul roş-negrilor. Iar acum şi-a revărsat prea plinul de emoţie şi pasiune odată ce favoriţii au venit să joace un pic mai aproape de noua sa casă.

Foto: whoateallthepie.tv

Foto: whoateallthepie.tv

Comenteaza cu Facebook!

*