porc mistret
Porcii şi fotbalul. Iubire interzisă
11 martie 2011, 12:42 Inedit

Foto: itsnature.org

Soudley e un sătuc din Gloucestershire, Anglia. Fotbalul a ajuns şi aici, ba chiar echipa locală a dezvolat o rivalitate sănătoasă cu mult mai cunoscuta Blackburn. Soudley este mai cunoscut însă pentru proximitatea cu Dean Heritage Center, un muzeu şi o societate care păstrează pentru posteritate istoria industrială a zonei. Pădurea Dean are şi ea farmecul ei şi aduce aminte de vremurile de demult, în care regi legendari vânau printre copacii ei, mulţi încă în picioare şi acum. Tot din pădure a venit şi motivul pentru care echipa locală a fost nevoită să îşi amâne câteva meciuri pe teren propriu.

Foto: theforester.co.uk

Prin 2008, administratorul stadionului celor de la Soudley, un teren comunal cu câteva gradene pe margine şi un gard de jur  împrejur, a rămas mască. Venise să pregătească gazonul pentru meciul din week-end şi nu îi venea să creadă ce vede.

Gropi adânci, gazonul jucat în picioare, urme de copite, totul răscolit şi amestecat. Explicaţia a venit de la o gaură din gardul de sârmă pe care nimeni nu o observase înainte şi de la o turmă de mistreţi din Pădurea Dean.

Musafirii nepoftiţi au distrus întreaga suprafaţă de joc şi au cauzat daune de 1.000 de lire sterline. Soudley şi-a amânat câteva dintre partidele de acasă cât timp terenul a fost nivelat şi gazonul replantat, şi a decis să înlocuiască gardul buclucaş cu unul mult mai trainic.

Comenteaza cu Facebook!

*