Soccer - Barclays Premier League - Liverpool v Tottenham Hotspur - Anfield
Pisica de pe Anfield. Nume de legendă şi gata de adopţie
15 februarie 2012, 14:32 Anglia
Foto: guardian.co.uk

Şi-a făcut intrarea pe uşa din faţă a fotbalului. A călcat Anfield-ul cu toate cele patru lăbuţe, a ignorat tribuna cu spleen-ul pe care până şi mâţele din Albion îl dobândesc genetic şi apoi s-a lăsat prinsă dar nu de oricine, ci chiar de adjunctul forţelor de ordine de pe stadion. Anfield Cat, aşa cum este cunoscută pe net, are deja 60.000 de fani pe Twitter şi a inspirat numeroase glume pe seama fotbaliştilor un pic mai lenţi. Pentru orice eventualitate, cei de la Liverpool trag tare să depăşească măcar timpul pisoiului tupeist la suta de metri. Ce a urmat însă pentru motan după ce şi-a făcut şi ieşirea triumfală de la derby-ul cu Tottenham?

În primul rând a primit un nume nou. Motanul Shankly aminteşte de legenda cormoranilor, Bill Shankly, cel care a antrenat pe Anfield timp de 15 sezoane.

Are propria rezervă la Freshfields Animal Rescue Centre din Formby, la doar câţiva kilometri de stadionul pe care şi-a câştigat renumele, cu toate dotările incluse, şoarec şi mingiuţă roz cu care se antrenează pentru viitoarele isprăvi.

Motanul Shanky nu are stăpân şi va fi dat spre adopţie imediat ce va fi găsită o persoană potrivită: iubitoare de mâţe dar şi de fotbal!

 

Comenteaza cu Facebook!

*