zubikarai
Pericolul vine din spate, Zubikarai!
11 ianuarie 2012, 19:46 Spania

Foto: mirealsociedad.com

Sociedad câştigase prima manşă a optimilor Cupei Regelui, 2-0 cu Mallorca, dar returul a fost de coşmar pentru alb-albaştri. Dincolo de umilinţa unui 6-1 sec administrat de adversară oaspeţii au avut de îndurat şi hohotele de râs ale tribunelor după gafa monumentală a portarului Eñaut Zubikarai la golul patru.

Zubikarai este doar rezerva lui Claudio Bravo şi nu a prins niciun meci în campionat. Singurele meciuri ale goalkeeperului de 27 de ani au fost cele din Cupa Regelui, iar al patrulea a fost cu ghinion. Nu doar că a încasat şase goluri, dar la unul dintre ele a lăsat mingea pe gazon fără să se uite dacă are adversari în spate şi a fost păcălit de Gonzalo Castro!

[DDET VIDEO – GOL STUPID ÎN MALAGA – REAL SOCIEDAD]

httpv://youtu.be/ElER4dZSaOs

[/DDET]

Sociedat începuse bine partida. A deschis scorul în deplasare şi a dus scorul general la 3-0. Zubikarai a încasat însă patru goluri în doar şase minute iar Mallorca a intrat la cabine deja calificată! Eliminarea din cupă pune probabil punct prezenţei lui Zubikarai printre seniorii lui Sociedad. Tehnicianul Philippe Montanier va merge pe mâna titularului Bravo, dar a doua şansă va fi acordată de acum înainte celorlalţi doi portari din lot: Tono Ramirez şi Javier Mandaluniz!

Comenteaza cu Facebook!

*