Pele
Pele: „Talk to your doctor. I would!”
15 martie 2012, 12:11 Fotbal Extern

Foto: stluciaweek.com

Suntem la curent cu disputa dintre Maradona şi Pele, dar şi cu celebra trimitere repetată la medic pe care argentinianul i-o sugerează mai vârstnicului brazilian. O tâmpenie de-a lui Maradona, probabil, încă o nebunie care îi vine ca floarea la rever fostului campion mondial. Dar de ce tot bate monedă pe chestiunea cu medicul? Maradona nu a dus niciodată lipsă de idei năstruşnice, trăznăile au fost a doua sa natură, de ce şi-ar ataca rivalul cu aceeaşi replică tocită? Iată de ce!

După ce s-a lăsat de fotbal, Pele a fost avocatul multor campanii de imagine. Una dintre ele este adresată persoanelor cu disfuncţii erectile, iar clipul publicitar a rulat în principal pe piaţa sud-americană. Cum problema are un oarecare potenţial „ruşinos”, Pele îi îndeamnă pe cei aflaţi la ananghie să treacă peste mândrie şi să meragă la control. „Talk to your doctor. I would!” este replica încurajatoare din final!

Reclama a avut destul de mult succes şi a fost preluată şi pe piaţa britanică. Vocea în engleză nu este a fotbalistului ci a lui  Peter Serafinowicz, actor şi comic cunoscut în Albion, pe care l-aţi mai putut auzi ca Darth Maul în Star Wars I şi Darth Chef în South Park.

Comenteaza cu Facebook!

*