Obama, agent de fotbaliști
8 februarie 2013, 12:12 Arta & Fotbal


Sud-americanii sunt recunoscuți pentru pasiunea pe care o pun în fotbal. Cei care asistă la coregrafiile tribunelor din Argentina pot să depună mărturie că fotbalul adevărat nu a murit, că nu s-a transformat în teatru.

Iar cei care se mai uitau nopțile pe la meciurile de la sud-americani își aduc aminte cum exploda gradena pe mii de voci atunci când mingea ajungea la Riquelme. Nu era nevoie să facă nimic. Pur și simplu atingea mingea iar fanii exclamau vulcanic, ca la coridă.

Între timp Riquelme a devenit liber de contract dar fanii de la Boca îl vor înapoi. Îl vor atât de mult încât nimic nu-i oprește, nimic nu e prea puțin iar inițiativele sunt dintre cele mai creative.

Așa se face că un grup de suporteri a inițiat o petiție pe site-ul oficial al Casei Albe, prin care îi cer lui Obama să intermedieze transferul.

Amuzantă este categoria sub care a fost înaintată această petiție: știință și spațiu! Probabil că este vorba despre știința jocului de fotbal și de spațiul pe care vedeta de 34 de ani l-a cucerit deja în inimile fanilor.

bring-Riquelme-back-to-the-Boca-Juniors-squad-We-the-People-Your-Voice-in-Our-Government

Comenteaza cu Facebook!

*