greseala peluza
Nouă pe invers! Greşeală în coregrafia fanilor Stelei la meciul cu AEK Larnaka
17 decembrie 2011, 12:45 Inedit

greseala peluzaNaţional Arena s-a umplut în sfârşit! Stelişti au luat cu asalt stadionul de 250 de milioane de euro la meciul care a punctat o nouă calificare în primăvara europeană. Suporterii Stelei au realizat şi o coregrafie de vis pentru meciul cu ciprioţii, dar au încurcat un pic aranjarea în peluză a cartoanelor care simbolizau anul de înfiinţare al clubului!

1947 este anul în care a apărut ASA Bucureşti, ulterior redenumită CCA, CSCA, dar a devenit mult mai cunoscută după actualul nume, Steaua Bucureşti.

O stea gigant şi „1947” pe un fundal roş-albastru a fost şi coregrafia peluzei de pe Naţional Arena, doar că cifra 9 a fost reprezentată în oglindă!

Foto: hotnews.ro

Eroarea nu a ştirbit cu nimic bucuria din tribune, dar a ajuns să stârnească oarece controverse. O parte dintre suporteri au recunoscut-o ca pe o eroare umană în aşezarea cartonaşelor, ALŢII susţin că este vorba de ceva intenţionat: un „9” întors în limbajul „ultras” este de fapt un mesaj care atrage atenţia asupra celor 9 primăveri europene ale Stelei!

Greşeală sau nu, cifra buclucaşă a ajuns şi în presa de peste hotare, care, mai puţin interesată de detalii, o cataloghează direct drept o „embarrasing mistake„!

Comenteaza cu Facebook!

*