Mexes, solarul bronzant şi alte accidentări ciudate
28 noiembrie 2013, 15:52 Inedit

Philippe Mexes a absentat de la victoria lui AC Milan, 3-0 cu Celtic. A fost trecut pe lista accidentaţilor dar indisponibilitatea sa nu este explicată prin vreo întindere musculară suferită la antrenamente, prin vreo răceală rebelă sau prin crampoanele vreunui adversar care au dat noroc cu tibia jucătorului.

Mexes s-a accidentat la solar, acolo  unde a „folosit în exces” patul bronzant!

Francezul de 31 de ani nu este nici pe departe primul jucător care se accidentează stupid. Despre Milan Rapaic şi biletul de avion care i-a intrat în ochi, despre Julio Arca, înţepat de o meduză atunci când făcea baie în mare, despre Muricy Ramalho care a înghiţit un supozitor am vorbit aici.

Lista continuă cu Ivano Bonetti (fratele lui Dario, fostul antrenor al lui Dinamo) care şi-a încasat o farfurie cu aripioare de pui în faţă din partea antrenorului, cu Chic Brodie care s-a lăsat de fotbal după ce un câine intrat pe teren l-a împiedicat să degajeze o minge, cu Beckham şi celebra gheată în cap pe care i-a expediat-o din greşeală sir Alex Ferguson (poveştile, pe larg, sunt aici).

În paginile care urmează ne întâlnim cu alte accidentări dintre cele mai ciudate, suferite de fotbalişti pe teren sau în afara lui.

Comenteaza cu Facebook!

*