Mertesacker, responsabil cu amenzile la Arsenal
20 ianuarie 2013, 13:02 Anglia


Wenger probabil că a văzut cât de chibzuiți cu banii sunt cei din Bundesliga. Așa că l-a numit pe Mertesacker responsabil pentru colectarea amenzilor pe care le încasează colegii săi.

Și sunt câteva amenzi interesante! Jucătorii care nu sunt convocați la meci au obligația să vină și să-i încurajeze pe cei care joacă. Dacă nu sunt reperați în tribune, cotizează câte o mie de lire sterline.

Sfertul de oră nu e deloc academic la Arsenal. Cincisprezece minute întârziate la antrenament fac 250 de lire, iar neprezentarea la timp pentru micul dejun 100 de lire.

Nu doar prin școli sunt interzise telefoanele ci și în cabinetul medical de la Arsenal. Cine vine cu laptopul sau cu telefonul la el plătește 100 de lire.

Wenger ține și la cele mai mici dintre detalii. Cine intră în centrul de pregătire cu pantofii cu care a mers pe afară mai dă 100 de lire, iar cei care sunt prinși cu o”ținută nepotrivită”, orice ar însemna asta, cotizează altă sută.

Prezența la activitățile publicitare ale clubului este obligatorie. Cei care nu vin să zâmbească la poză au de dat 500 de lire.

Mertesacker strânge banii iar toți plătesc rapid. Cine uită, plătește dublu!

Totul bineînțeles, așa cum scrie și în poza de mai jos: „din ordinul și semnat de domnul A. Wenger!”

Foto: twitter.com/bootifulgame

Foto: twitter.com/bootifulgame

Comenteaza cu Facebook!

*