adriano
Măsuri disperate la Corinthians: Adriano, sechestrat la hotel!
8 februarie 2012, 20:56 Inedit

Foto: pesstatsdatabase.com

Îi place atât de mult fotbalul dar niciodată nu s-a adaptat la cel profesionist. A ajuns la Inter Milano la 19 ani şi părea una dintre cele mai inspirate alegeri pentru atacul nerr-azzurrilor. S-a simţit însă cel mai bine alături de Adi Mutu la Parma, acolo unde au rupt plasele adverse prin sezonul 2002-03. Şi cele 27 de goluri în 48 de selecţii la naţionala Braziliei vorbesc în favoarea atacantului. Dorul de casă l-a făcut să confirme doar pe jumătate. Adriano a evadat de câte ori a putut spre America de Sud, iar acum pare că a scăpat: Corinthians l-a cumpărat definitiv. Şi totuşi ceva tot nu este în regulă!

Şi-a parafat întoarcerea acasă în martie 2011 iar în aprilie s-a accidentat. Şase luni pe bară şi o operaţie. Între timp Adriano a redescoperit deliciile vieţii în patrie. Niciodată nu a fost un jucător suplu, acum însă a întrecut măsura.

A revenit pe teren în octombrie şi a jucat doar cinci partide, dar antrenorul său, Adenor Leonardo Bacchi l-a inclus pe lista pentru viitoarea ediţie a Copei Libertadores. Adriano arată însă mai mult a obez fără speranţă decât a vârf care înscrie câte 20 de goluri pe sezon, iar toate dietele prescrise până acum de medicul echipei au ajuns la coşul de gunoi.

Singura cale către reabilitate au fost măsurile extreme. Stafful tehnic l-a închis pe Adriano în hotel, acolo unde jucătorul este obligat să rămână până la sfârşitul săptămânii. Bucătăria este teritoriu interzis, ba chiar este păzită 24 de ore din 24, în timp ce Adriano are şi marcaj personal, antrenorul responsabil cu fitness-ul, Fabio Mahseredjian. Fotbalistul primeşte dietă cu forţa, face exerciţii la sală şi nu are voie nici măcar să iasă la plimbare. Nu se ştie la ce tonetă cu bunătăţi s-ar putea opri!

Comenteaza cu Facebook!

*