neil-warnock
Manager sau actor? Leeds şi-a lansat echipamentul cu un rol de Oscar!
29 aprilie 2012, 14:29 Anglia

Foto: sabotagetimes.com

Am mai vorbit despre asta. Englezii au cultul lansării tricourilor de joc pentru noul sezon. Este o piaţă bogată în care fanii sunt întotdeauna în trend. Vin la meci îmbrăcaţi cu ceea ce pun pe ei fotbaliştii. Puţini îşi aduc de acasă tricourile din sezoanele trecute. Ipswich, spre exemplu, şi-a respectat porecla de tractorişti şi a improvizat lansarea printre capre şi cocoşi. Pentru că are cu ce, Leeds a profitat de noul manager şi a lansat un clip care rivalizează cu producţiile de la Hollywood.

Neil Warnock este şi contestat şi apreciat. A petrecut suficient timp în Premier League cât să-şi consolideze reputaţia iar acum vrea să revină acolo cu Leeds.

Deocamdată face un rol mare ca actor în reclama la noile echipamente, pe stilul „8 Mile”, nu dezvăluim mai mult să nu le stricăm plăcerea celor care nu au văzut filmul!

Controversele apar însă odată cu noul motto latin al echipei. „Agnime In Uno” s-ar fi vrut un fel de „mărşăluim împreună” doar că responsabilii cu PR-ul şi imaginea clubului din Championship au cam încurcat un pic borcanele. După cum ştim, latina e o limbă care nu se mai vorbeşte în mod curent, iar expresia de mai sus sună mai mult a traducere pe net decât a substract doct. Ceea ce voiau să spună cei de la Leeds era de fapt „incedamus cuncti” sau „procedentes pariter”!

Modelul dictoanelor latine este aplicat extrem de elegant şi de corect gramatical de Blackburn: Arte et Labore, adică prin muncă şi pricepere!

Comenteaza cu Facebook!

*