Soccer - Barclays Premier League - Liverpool v Tottenham Hotspur - Anfield
Liverpool-Tottenham plus o pisică
7 februarie 2012, 13:55 Anglia

Foto: guardian.co.uk

Liverpool şi Tottenham nu au adus ploaia de goluri pe care toată lumea o aştepta pe Anfield. Jocul celor două candidate la una dintre poziţiile care duc în Champions League a părut uneori ca un dans al şoarecilor prin labirint. Altfel nu se explică vizita neaşteptată a unei mâţe pe legendara arenă a fotbalului mondial.

„Cel puţin nu este neagră, aşa că toată lumea poate sta liniştită, n-a venit cu ghinionul la ea!” a fost comentariu plin de umor al celor de la Sky.

Pisica şi-a arătat priceperea la sprint, l-a evitat elegant pe Friedel de la Tottenham dar în cele din urmă nu i-a surâs ideea să intre în poartă. Sau poate că a marcat cu un balon imaginar şi apoi a pornit în admiraţia tribunelor spre fanionul de la colţ pentru vreun dans motănesc.

Stewarzii au intervenit delicat iar pisica a părăsit terenul în siguranţă, în aplauzele spectatorilor, în urma zâmbetului lui King Kenny Dalglish, în mâinile unui body-guard gata să aplice tackling-ul fatal oricărui ultras dar în acelaşi timp pregătit şi cu o mângâiere fină pentru o mâţă atât de curajoasă.

Comenteaza cu Facebook!

*