Andy-Carroll-007
Liverpool şi seria transferurilor care au îngropat clubul
30 noiembrie 2012, 20:51 Anglia
Foto: sportskeeda.com

Un club cu cinci Ligi ale Campionilor în palmares nu poate vreodată să mai fie mic, indiferent unde ar ajunge dar cu atât mai mare este amarul fanilor care susţin acum doar umbra echipei de altădată. Dacă le-ar fi spus cineva cormoranilor prin 2005, atunci când dansau cu trofeul UCL deasupra capului, că viitorul deceniu va fi unul cam trist şi prăfuit probabil că ar fi fost trimis urgent la plimbare. Generaţia de aur a lui Gerrard, Smicer, Alonso, Dudek, Barros sau Kewell a reuşit imposibilul în chiar anul în care gaura neagră de pe Merseyside începea să capete contur.

Din 2005 şi până acum, Liverpool nu a mai trăit niciodată la înălţimea aşteptărilor. Rafa s-a dus, luminile s-au stins. A urmat decăderea chiar dacă tencuiala nu crăpase încă pe ziduri. Doar că sclipiciul nu mai putea ascunde mult timp adevăratul motiv care a dus la alunecuşul giganţilor. Iar acest motiv este, în primul rând, o manageriere dezastruoasă a finanţelor, în special în ceea ce priveşte transferurile.

În paginile de mai jos regăsim doar câţiva dintre jucătorii aduşi pe bani mulţi dar care s-au dovedit mult sub nivelul aşteptărilor.

Comenteaza cu Facebook!

*