footballreferee
Joaca de-a Alexandru Tudor
28 octombrie 2012, 12:49 Inedit
Foto: footballtainment.com

Miile, zecile de mii de joculeţe cu şi despre fotbal au jucătorul în prim plan. Fie că sunt de tip manager sau simulatoare, fie că trebuie analizată economia sau doar stăpânite tastele prin care Messi cel virtual prinde viaţă pe monitor, cele mai multe pun accept pe orice altceva, mai puţin pe arbitru. Pare suficient de logic. Cine ar da bani pe un joc în care nu ar deţine rolul principal? Cine s-ar mulţumi cu chelia lui Howard Webb în locul fuleului de efect al lui Cristiano Ronaldo? Cam aşa au gândit majoritatea producătorilor. Majoritatea, mai puţin unul!

Trebuie să recunosc, Football Referee nu e vreo mare realizare în domeniu. Joculeţul de browser pe care îl găsiţi AICI e bun doar dacă Bubble Shooter v-a scos din minţi iar despre requesturile din Farmville gândiţi ca în poza de mai jos!

farmville

Foto: thefunnyplanet.com

Bun, Football Referee e un joc în care eşti arbitrul, în care toată lumea te urăşte şi în care iei decizii pe care le vor huidui cei din tribune. Care să fie partea bună? Poate doar o explicitare video a regulilor jocului şi experienţa unui rol de bad-guy la activ!

Comenteaza cu Facebook!

*