liverpool kid
Iubirea este cu adevărat oarbă
29 februarie 2012, 18:03 Inedit

Foto: teachmeawesome.com

Şi acum discutăm despre orice fel de iubire! Fie cea dintre doi oameni care împart prezentul şi visează la viitor, fie cea dintre un suflet bun şi animăluţele din jur, fie ea şi a suporterilor pentru clubul favorit. Un gol înseamnă bucurie, un meci câştigat şi mai multă bucurie, un titlul sau o cupă înseamnă deja adrenalină pură. Durerea dispare, nimic nu poate să împiedice sau să umbrească strălucirea momentului. Dovada ne-o oferă un puşti de cinci ani, fan al lui Liverpool.

A venit pe Wembley, doar unul din cei 90.000 de suporteri, să vadă cu ochii lui cum trupa lui Dalglish ia Cupa Ligii. A trăit clipele agonizante ale revenirii lui Cardiff cot la cot cu tatăl său şi a tremurat din fiecare fibră a unui corp plăpând la loteria loviturilor de departajare.

Liverpool a câştigat trofeul iar secunda decisivă a dinamitat tribunele. Freamătul bucuriei s-a prăbşit ca un val imens şi i-a cuprins pe toţi. Puştiul nu a făcut excepţie. Doar că în euforia momentului şi-a băgat din greşeală un deget în ochi. Nu s-a oprit să plângă şi nici măcar un fior de durere nu i-a furat fericirea care-i lumina chipul. A fluturat din mână, totul este în regulă, şi s-a bucurat mai departe, cu ochii închişi. Iubirea, este cu adevărat oarbă, spuneam.

Comenteaza cu Facebook!

*