adriano
Grasul fără speranţă
14 martie 2012, 14:56 Fotbal Extern

Foto: pesstatsdatabase.com

Au încercat totul! Sclipirea de talent care a fermecat pe toată lumea i-au făcut pe cei de la Corinthians să-l încuie în hotel, să-l pună sub pază şi să baricadeze bucătăria. Driblingul fin şi bucuria de după gol l-au purtat pe umeri în cei 12 ani de carieră din care nici măcar unul nu a trecut fără probleme. Mai întâi au fost dorul de casă şi carnavalul de la Rio. I-au fost fatale în excursiile europene de la Inter, Fiorentina, Parma şi Roma. A urmat foamea, aparent fără margini. A turnat în el până când a topit talentul în galoanele de grăsime. Acum au reunţat până şi cei mai încăpăţânaţi dintre admiratorii săi. Adriano Leite Ribeiro este liber de contract.

Niciuna dintre metode nu l-a pus pe picioare. A lipsit un singur ingredient. Voinţa personală. Pur şi simplu Adriano a renunţat pe drum la pasiune, a uitat măsura, fie şi cea mai permisivă dintre ele. Pentru că a fost talentat i s-au iertat multe. Nu trebuia să fie fotomodel cu pătrăţele, aproape anorexic, moda Cristiano Ronaldo. Ar fi fost în regulă şi o burtă discretă atâta timp cât ar fi purtat tricoul peste pantalonii de joc.

Adriano a pus însă suta de kilograme, Fabio Mahseredjian, antrenorul responsabil cu fitness-ul de la ultima sa echipă s-a declarat învins până şi după tentativa de a-l pune la cură cu forţa pe fotbalist, iar Corinthians l-a dat afară.

Are 30 de ani, 27 de goluri în 48 de selecţii la naţionala Braziliei şi carnetul de şomer gata vizat. Nu cred că va mai risca nimeni pe mâna artistului Adriano. Nu poţi trăi la infinit din amintiri nu poţi hrăni prezentul cu a fost odată. Cât despre amintiri, iată câteva dintre ele!

httpv://youtu.be/YP3-UE5PSnE

Comenteaza cu Facebook!

*