Fotbal la caserolă
4 septembrie 2014, 17:55 Anglia


Fiecare se descurcă așa cum poate. Iar cei de la Bungay Town nu au cine știe ce resurse la dispoziție ca să iasă la înaintare. Moda ofertelor șocante pentru jucători prea mari pentru bugetul lor nu i-a prins, așa, ca în cazul celor de la Basingstoke, care i-au făcut o propunere lui Ronaldinho nu sperând că brazilianul va veni ci doar ca presa britanică și cea internațională să-i bage un pic în seamnă.

Nu, cei de la Bungay sunt mult mai pragmatici. Nu vor atenție mediatică ci mai mulți fani în tribune. Iar atunci când lipsa vedetelor de pe teren face să bată vântul la porțile de acces în stadion poate că o caserolă cu ciuperci ar putea stârni ceva interes!

Cum fostul președinte este un cunoscut cultivator de ciuperci din zonă, iar unul dintre sponsori chiar cu așa ceva se ocupă, mai marii clubului au decis să-și încerce șansa: orice suporter care vine la meci și plătește biletul poate pleca acasă cu o caserolă de ciuperci. Asta în cazul în care nu le mănâncă pe loc, crude, în timpul meciului!

Gruparea din Anglian Combination Division Two (pierdută undeva prin sistemul non-league) s-a descurcat de minune și în sezonul trecut, atunci când a înregistrat o creștere cu peste 60% a spectatorilor tot pe sistemul cadourilor la pachet cu biletul de joc (care, apropo, costă 5 pence, adică vreo 27 de bani – a treia parte dintr-un leu)!

Produce

Comenteaza cu Facebook!

*