nike magic soccer night
Fotbal fără vârstă
14 iunie 2012, 18:03 Inedit
Foto: vimeo.com

Piaţa reclamelor cu şi despre fotbal nu are limită. În special în anii cu turnee finale, banii cheltuiţi pe publicitate de firmele de echipament sportiv, de mingi şi de tot ceea ce priveşte mişcarea în aer mai mult sau mai puţin liber nu cunosc limite. Recent, Adidas şi Nike s-au întrecut în opulenţă după ce au aliniat în distribuţia de start cele mai tari vedete ale momentului. Clipurile pot fi realizate însă şi altfel. Unele dintre ele sunt extrem de sugestive, chiar dacă personajele nu sunt vedete consacrate ci nişte moşuleţi de treabă.

Pasiunea pentru fotbal nu se încheie odată cu finalul carierei. Pasiunea trăieşte pe dinăuntru şi generază vise dintre cele mai frumoase. Imaginaţia funcţionează şi la 60 de ani, ba poate că o face cu un mai mare lux de amănunte.

Este exact cadrul spotului de mai jos, denumit sugestiv Magic Soccer Night. Câţiva moşnegi îşi lasă consoartele adormite şi ies pe geam ca puştanii doar pentru o miuţă ca în vremurile bune, atunci când gardienii de acasă erau părinţii!

Paul Wie, regizorul scurtmetrajelor The Christmas Party, A Day in the City sau Love in the Summertime a făcut oficiile ca scenarist, producător şi regizor, iar Robert Litton (Gerald’s Last Day, Finding Harvey sau Picture Perfect) a asigurat muzica şi fundalul sonor.

Nike – Magic Soccer Night from Paul Wie on Vimeo.

 

Comenteaza cu Facebook!

*