201211111241457047672-p2
Duminica în imagini
12 noiembrie 2012, 12:35 Fotbal Extern
Foto: AP Photo

A plouat în Europa fotbalului. Ronaldo, nu brazilianul, a făcut slalom printre valurile care au inundat Estadio Ciudad de la Valencia. A marcat, s-a accidentat, Realul a câștigat cu emoții în fața lui Levante, o formație fără înfrângere în precedentele patru etape. Messi s-a bucurat cu degetul în gură după cele două goluri din meciul cu Mallorca. Nu și-a învins doar adversarii, l-a bătut, peste timp, și pe marele Pele, la numărul de goluri marcate într-un an calendaristic. 

A plouat și la Roma în derby-ul capitalei. În tribune, peste 51.000 de spectatori. Pe teren, victorie pentru Lazio la care Radu Ștefan a jucat din minutul 59. La final, unii au plâns cu lacrimi amestecate cu picăturile care s-au scuturat din nori. Au făcut-o discret, cu tricoul pe față.

Suarez și-a continuat seria specială de meciuri și goluri pentru Liverpool. A înscris singurul gol al echipei sale în deplasarea de la Chelsea, iar cormoranii s-au întors acasă cu un punct mare.

A fost bucurie cu inima cât un purice pe Dragao. FC Porto a câștigat după golurile lui Moutinho și Rodriguez, dar Coimbra a ținut campioana în șah cu un gol reușit pe final de meci. Nici n-a început bine campionatul și am aflat deja numele noului vizat din tabăra alb-albastră! Poate că nu va pleca în iarnă, dar vara viitoare conducerea lui Porto va încasa încă un cec frumos pe tipul care se bucură în pozele de mai jos cu zâmbetul până la urechi.

Comenteaza cu Facebook!

*