Carlo Ancelotti
Două galerii în ciuda antrenorului. Ancelotti nu se supără!
16 aprilie 2011, 10:32 Anglia

Foto: en.wikipedia.org

Nimeni nu ia mai în tragic o eliminare din Liga Campionilor decât fanii englezi. Tot ei sunt şi cei care se amuză copios atunci când toată lumea s-ar aştepta să plângă şi să se zgârie pe ochi. Nicăieri nu cântă stadionul mai abitir când favoriţii sunt conduşi decât în chiar patria fotbalului. După generaţii şi generaţii şi generaţii de fani care au tocit tribunele, ceva a rămas pe loc. Puterea englezească de a sfida orice logică. Un predictor de comportamente ar fi inutil în cazul suporterului insular. Carlo Ancelotti a aflat şi el cum e  treaba cu fanii şi că, uneori, întreg stadionul cântă doar pentru tine.

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Chelsea a ieşit din Ligă după o dublă cu rivala Manchester United. Suporterii albaştrilor nu şi-au huiduit favoriţii, nu au apostrofat adversarii. Ba chiar au aplaudat şi au probat încă o dată fair-play-ul inimitabil englezesc.

S-au gândit totuşi să glumească pe seama antrenorului. Ancelotti stă cu capul pe tăietor de ceva vreme şi singurul lui gând e dacă mai apucă şi următoarea etapă sau îl dă Abramovici afară. Fanii lui Chelsea au început cântecelul care să-l zgândăre pe managerul italian. După câteva momente de uluire, suporterii lui United au preluat din mers refrenul şi, vreun minut, au cântat la unison către un Ancelotti împietrit în spaţiul tehnic.
De câte ori aţi văzut două galerii rivale care să cânte cu patimă şi amuzamet aceleaşi versuri? 75.000 de suporteri englezi versus un italian amărât? Cam nedrept momentul pentru bătrânul Carlo, dar cred că până şi el râdea în sinea lui.

Comenteaza cu Facebook!

*