Marcelinho
Dinte de fotbalist brazilian, o mie de dolari
31 ianuarie 2012, 14:21 Fotbal Extern

Foto: sobreisso.com

Campionatul Pernambucano din Brazilia se joacă artistic. Pasiunea este principalul ingredient, dar şi determinarea are un rol important. Uneori atât de multă determinare pluteşte pe teren încât un tackling la minge se poate lăsa cu dinţi care zboară în aer. Aşa s-a întâmplat la duelul dintre Sport şi Nautico, iar victima oferă o recompensă consistentă celor care îi găsesc dintele buclucaş!

Marcelinho Paraiba are 36 de ani şi cinci selecţii în naţionala Braziliei. A jucat pe la Marseille, Hertha, Trabzonspor şi Wolfsburg iar acum se apropie de finalul carierei la anonima Sport Club Recife.

Meciul cu Nautico a început bine pentru veteranul echipei. A marcat în minutul 13 şi a dus scorul la 3-0, totul părea în grafic. În repriza secundă însă o intervenţie banală la balon s-a lăsat cu sânge. Marcelinho şi-a pierdut dintele, care probabil, avea o valoare sentimentală destul de mare. Suficient de mare încât fotbalistul le-a oferit îngrijitorilor arenei Estádio Adelmar da Costa Carvalho o recompensă de 1.000 de dolari în cazul în care îi găsesc şi îi aduc dintele înapoi. Suma înseamnă echivalentul a cinci salarii medii în Brazilia.

[DDET VIDEO – MARCELINHO ACCIDENTAT]

httpv://youtu.be/PmE7QCFdA7o

[/DDET]

Povestea dintelui de vedetă explică valoarea recompensei. Marcelinho avea un implant care costase 4.000 de dolari, iar mia oferită acum reprezintă doar o mică parte din cât îl va costa refacerea lucrării.

Marcelinho are totuşi şi un motiv de bucurie după meciul de sâmbătă. Sport Club Recife a câştigat până la urmă cu 4-3!

Comenteaza cu Facebook!

*