Unbreakable
David Dunn. O piedică diplomatică
13 martie 2012, 11:44 Anglia

Foto: gameinformer.com

Great Falls, Montana este un loc în care nu se întâmplă mare lucru. Numai bun să te naşti în el dacă stai prost cu nervii şi vrei să respiri din prima zi aerul curat de la munte. David Dunn nu s-a mulţumit cu atât, aşa că s-a făcut un pui de politician şi a ajuns să-şi reprezinte ţara cu fală şi mândrie ca ambasador în Togo şi Zambia. Să privim partea frumoasă a lucrurilor, la 62 de ani te poţi retrage în Riverside, California cu tolba plină de poveşti exotice pentru nepoţi. Sau stai, poate o fi vorba despre David Dunn, prea banalul paznic din Philadelphia care a început să descopere încet-încet că are puteri de supererou? Nu! Ăsta e de fapt Bruce Willis din Unbreakable, mai mult nu vă spun, să nu stric plăcerea celor care au de gând să vadă filmul!

David Dunn din parohia noastră este un fotbalist care a bătut mingea pe la Blackburn. Are prea puţin de-a face cu diplomatul american, dar aduce un pic cu personajul interpretat de Willis.

Şi David Dunn-fotbalistul şi-a închipuit că are puteri de supererou. Mai jos vedeţi o tentativă de rol principal cu Dunn în ipostaza lui Cristiano Ronaldo. Oscar sau Zmeura de Aur pentru flăcăul de la Rovers?

Comenteaza cu Facebook!

*