Don't Miss

Cimitir virtual pe Nou Camp

By on 30 ianuarie 2012, 16:56

Foto: unusualnovelty.blogspot.com

Cu 2.500 de euro, orice fan al lui Hamburg îşi poate cumpăra loc de veci în spatele stadionului. Şi Boca Juniors are propriul cimitir, acolo unde doar fanii galben-albaştrilor au acces, chiar dacă locaţia acestuia nu este situată în apropierea celebrei arene Bombonera (mai multe detalii AICI). Echipa momentului, Barcelona, a decis şi ea să exploateze această piaţă, iar Nou Camp va găzdui în curând o zonă memorială.

Purtătorul de cuvânt al clubului, Toni Freixa, a anunţat că s-a ajuns la un acord cu GIEM Sports care va construi în zona peluzei o „Memorial Area” care să servească atât jucătorilor şi oficialilor cât şi suporterilor. „Aici vor avea acces toţi cei care simt că au o legătură cu echipa noastră. Este un loc care să cinstească amintirea celor care ne-au susţinut şi care îşi pot lega numele de Barcelona şi după ce trec în nefiinţă.”

A doua raţiune pentru care zona memorială va fi construită este cea financiară. Firma care dezvoltă proiectul asigură deja un venit garantat de 6 milioane de euro, iar vânzarea numelor de pe plăcile comemorative vor aduce alţi bani în visteria clubului.

 

Comenteaza cu Facebook!