Emblema corecta Crystal Palace
Chrystal Palace
1 iunie 2011, 11:15 Erori amuzante
Foto: en.wikipedia.org

Nu doar jucătorii s-au ales cu numele schimonosite pe tricouri. Polonezul Kuszczak sau vedeta lui United, Beckham au arătat că se poate, dar au lăsat uşa deschisă pentru noi invenţii şi poceli. Una dintre ele a afectat nu doar în nume personal ci la nivel de club. Toţi fotbaliştii au ieşit la încălzire şi apoi au jucat în tricouri cu embleme pe care numele grupării era scris greşit.

Umorul englezesc a câştigat bătălia cu realitatea crudă a erorilor. Prin 2004, fanii lui Crystal Palace au adoptat un cântecel adhoc după ce şi-au văzut favoriţii cum intră pe teren în noile lor tricouri roş-albastre.

Foto: 1927club.com

„There’s only an H in Palace” urla ironic tribuna, cu referire la grava eroare de pe emblema clubului, cusută pe fiecare tricou în parte. În loc de Crystal Palace, siglele arătau mândre numele schimonosit: Chrystal Palace!

Întâmplarea nu pare să-l fi afectat pe Andy Johnson, care a înscris 21 de goluri în acel sezon, dar le-a turnat plumb în ghete celorlalţi colegi. Crystal Palace (fără vreun H în nume) a terminat campionatul pe 18 şi a retrogradat în Championship.

Comenteaza cu Facebook!

*