Don't Miss

Ce nu-i bine în fotbal

By on 21 iulie 2014, 11:32


PREȚURILE LA BILETE

Sigur, aici vorbim despre meciurile importante. Și nu o facem noi, cei cu fotbalul nostru de toate zilele. De prețul mare al biletelor se plâng chiar cei bogați, iar ăsta nu e un semn prea bun.

Din nebunia de care am tot povestit și anume prețurile nesimțite, practicate de cei de la Arsenal de când s-au mutat de pe Highbury pe Emirates, s-a născut și mici gesturi de frondă. Spre exemplu, Brentford și-a lăsat fanii să decidă cât merită să plătească pentru un bilet.

‘Pay What You Can’ a fost o inițiativă pe care am prefațat-o în Fanii decid preţul biletelor. Proiectul Brentford.

Concret, fanii puteau plăti doar o liră ca să intre la meciul cu Stevenage dar erau liberi să dea oricât de mult doreau (prețul minim în Ligue One este de 32 de lire). Dacă de obicei veneau câte 6-7.000 de suporteri la meciurile de acasă, la cel din 22 decembrie au mai rămas nevândute doar câteva sute de bilete. Din păcate ploaia a făcut ca cei peste 13.000 de fani să vină degeaba la stadion, arbitrul a decis amânarea!

Am fost întrebat dacă proiectul a fost un succes sau nu. Spun doar că a fost record de încasări. Biletele vor fi valabile pentru reprogramare. (Mark Devlin, CEO Brentford)

La rejucare, în ianuarie, au fost aproape 9.000 de oameni în tribune dar nimeni nu a cerut banii înapoi pe bilete!

Comenteaza cu Facebook!