photo
Ce învaţă copii din comportamentul vedetelor
14 februarie 2012, 21:50 Anglia
photo

Foto: joannemattera.blogspot.com

Este în regulă să te prefaci.  Nu este nicio problemă, bunul simţ nu te obligă să-i întinzi mâna adversarului pentru că orgoliul tău personal este mai important decât orice altceva. Arată că nu-ţi pasă cu adevărat şi fă asta cât mai vizibil cu putinţă. Tu eşti centrul universului, poartă-te ca atare! Doar câteva mesaje subliminale pe care marile vedete le transmit uneori cu sau fără voie. Comportamentul starurilor nu trece neobservat. Trist este că modelul se înmulţeşte şi se răspândeşte tocmai acolo de unde aşteptăm o schimbare frumoasă pentru viitor.

Puştiul care deschidea şirul indian al celor de la Aston Villa probabil că l-a studiat cu atenţie pe Suarez. Dacă acolo sus, pe planeza zeilor, este permis un refuz al tradiţionalei strângeri de mâini de ce nu ar face şi el exact la fel?!? În cel mai natural mod posibil, l-a evitat pe omologul său de la City, care a rămas cu mâna suspendată în aer, şi a trecut mai departe.

Statutul de model pentru tinerele generaţii a primit un răspuns dureros. Gesturile necugetate şi pline de orgoliu sunt luate de bune, iar copii cresc cu gândul că nu este nimic rău într-o atitudine sfidătoare.

Doar un amănunt trist într-o lume plină de eroi iresponsabili.

 

 

Comenteaza cu Facebook!

*