Bendtner-paddy-power
Bendtner sparge farfurii pentru o compania de telecomunicaţii
20 iunie 2012, 15:12 Reclame cu Fotbalisti
Foto: inthestands.co.uk

Niklas Bendtner a ieşit recent în evidenţă prin chiloţii inscripţionaţi cu numele unei case de pariuri pe care şi i-a arătat fără jenă după golurile marcate împotriva Portugaliei. N-a fost chiar cea mai inspirată mutare. Fotbalistul s-a ales cu o amendă gigant, Danemarca a pierdut şi a ratat calificarea în sferturi. Imaginea atacantului de la Arsenal este reabilitată însă de un clip publicitar lansat pe piaţă de Samsung.

Bendtner este un jucător destul de eficient. A fost revitalizat de Marin ONeill la Sunderland iar acum a revenit în curtea tunarilor. Precizia lui Bendtner a fost exploatată de compania de telecomunicaţii într-un spot în care Niklas, alături de colegul de naţională Christian Eriksen, sparge farfurii cu mingea.

httpv://youtu.be/0fKQ3TIROtI

Bendtner a mai primit o veste bună. Casa de pariuri Paddy Power a anunţat că va plăti amenda fotbalistului către UEFA în valoare de 100.000 de euro. Bendtner declarase că respectivul short nu avea nicio intenţie publicitară ci este pur şi simplu perechea sa norocoasă. Şi casa de pariuri irlandeză a negat orice posibilă înţelegere cu jucătorul şi şi-a declinat implicarea în acest incident.

Comenteaza cu Facebook!

*