galamaz
Bătaia e ruptă din Iran
8 noiembrie 2011, 14:30 Inedit

Foto: stl.ro

Cazul Galamaz a uimit şi a şocat. Un suporter cu sau fără box pe mână care să aplice o lovitură pe la spate unui fotbalist este o privelişte înfiorătoare. O încăierare cu şuturi şi o avalanşă de reacţii şi de discuţii post-eveniment. Bătăile pe teren nu sunt atât de rare. Câteva palme şi împingeri între jucători înfierbântaţi fac şi ele parte dintr-un joc, cândva bărbătesc. Protestele violente la adresa arbitrului nu sunt permise de regulament, ba chiar se pedepsesc conform acestuia, dar sunt, în parte, înţelese. Fotbalul lasă loc şi de excese, iar bătăile nu fac excepţie. Se întâmplă în Iran.

Un meci altfel banal între Chooka Talesh şi Shahrdari Dezfool ar trebui să se termine aşa cum a început iar toată lumea să meargă cuminte spre casă. De obicei aşa se întâmplă, chiar dacă ţara de desfăşurare a partidei clocoteşte în vulcanul de sentimente şi pasiuni orientale.

Ultimul duel dintre cele două formaţii nu s-a încheiat cu o bătaie între jucători sau cu haos general în tribune. Cel luat la ţintă a fost arbitrul, care a considerat de cuviinţă să arate al doilea galben unui atacant de la Chooka .

 

Incidentul are ceva din izbucnirea lui Eugen Trică. Se întâmpla în 2009, la meciul Astra – Universitatea Craiova, combinat cu deja celebra intervenţie a lui Ganea la asistentul Mudura.


Ganea vs Mudura de megasport

Comenteaza cu Facebook!

*