psg hymn
Allez Paris Saint-Germain!
28 martie 2012, 09:36 Franta

Foto: sportbuzzbusiness.fr

Probabil că ştiţi melodia, însă cu siguranţă o ştiţi altfel. Îi spune Go West şi a făcut legea prin topurile internaţionale în 1993. Imnul lui PSG precedă însă hitul lansat de trupa new-wave din Londra cu cel puţin 16 ani. Asta pentru că interpretarea celor de la Pet Shop Boys este un remix după originalul lansat cu mult înaintea lor. Recent, melodia a căpătat o nouă imagine după chipul şi asemănarea actualului PSG, revitalizat de banii şeicilor de la Qatar Investment.

Managerul Ancelotti dar şi vedetele Pastore, Lugano, Motta sau Menez sunt actorii noului videoclip. O imagine plină de tehnologie video de ultimă oră pentru o melodie veche şi la fel de atrăgătoare.

Versurile aparţin celor de la Les Parisiens, iar muzica de la Go West, o piesă lansată de Village People în 1979 dar care s-a bucurat de succes abia în versiunea Pet Shop Boys.

Allez PSG este imnul oficial însă nu concurează în inima fanilor cu Oh Ville Lumière, pe care cei care vin la stadion îl consideră cel mai reprezentativ cântec al echipei.

Mai jos ultima versiune, proaspăt ieşită din montaj!

httpv://youtu.be/KJiMpi7tlMo

Go West în varianta Pet Shop Boys.

httpv://youtu.be/LNBjMRvOB5M

Una dintre variantele vechi ale imnului lui PSG.

httpv://youtu.be/RfxylC_K3Mo

Varianta originală, în interpretarea Village People.

httpv://youtu.be/1wc-AQJ2MYo

Comenteaza cu Facebook!

*