Sinisa+Mihajlovic+Adem+Ljajic+ACF+Fiorentina+SDEjN4rgaBxl
Adem Ljajic. Puştiul problemă al fotbalului sârb
28 mai 2012, 18:22 Fotbal Extern

Foto: Paolo Bruno/Getty Images Europe

Are 20 de ani şi peste 50 de partide în tricoul Fiorentinei, acolo unde a fost coleg şi cu Adi Mutu. S-a aflat pe lista de achiziţii a lui Manchester United, dar sir Alex s-a răzgândit. Poate că a simţit un pic din temperamentul pus pe rele al fotbalistului născut în Novi Pazar. A ţinut prima pagină a ziarelor în urmă cu ceva vreme. A fost jucătorul care l-a provocat pe Delio Rossi să-şi iasă din fire şi să-i administreze o corecţie chiar la marginea terenului. Acum, Adem Ljajic l-a înfuriat şi pe selecţionerul Serbiei, care l-a exclus temporar din lot.

Delio Rossi l-a schimbat pe Ljajic în minutul 30 al meciului Fiorentina-Novara, în care adversarii conduceau cu 2-0. Fotbalistul nu a părut prea afectat de prestaţia jalnică de pe teren, ba chiar l-a aplaudat ironic pe Rossi. Antrenorul nu a rezistat tensiunii momentului: a sărit peste Ljajic şi a început să-i care câţiva pumni. Momentul nu a rămas netaxat, iar tehnicianul bătăuş a fost concediat.

Acum, Ljajic a mai făcut o victimă. Sinisa Mihajlovic, selecţionerul Serbiei, l-a trimis la plimbare pe fotbalist. Adem a refuzat să cânte imnul înainte de amicalul cu Spania, iar antrenorul a reacţionat rapid. „L-am suspendat temporar de la acţiunile echipei naţionale. Nu i-am închis uşa în nas, dar Ljajic chiar trebuie să îşi revizuiască un pic comportamentul dacă vrea să mai joace la naţională” a declarat Mihajlovic, care l-a antrenat pe fotbalist şi la echipa de club, între 2010 şi 2011. Mijlocaşul Fiorentinei a anunţat laconic: „nu am cântat din motive personale.”

Ljajic are 7 selecţii în tricoul Serbiei şi este considerat cel mai talentat fotbalist din generaţia sa.

Comenteaza cu Facebook!

*