Pariuri pe mondiale (III)
17 iunie 2014, 17:39 CM 2014


Belgia vrea și ea să arate că n-a venit degeaba la mondiale. Algeria vrea să răzbune soarta generației uitate de la 1982. Două destine puternice puse laolaltă dau naștere unei partide pe viață și pe moarte. Din care putem rămâne cu încleștarea sau cu golurile. Uneori, cu ambele.

PRONOSTIC: OVER 2.5 GOLURI & NU MARCHEAZĂ AMBELE ECHIPE – COTĂ 4.50

Brazilia are o apărare cam tristă. Asta și pentru că băieții ăia puși să păzească de rele portarul sunt tot brazilieni și ei, adică vor să dea goluri în loc să-i împiedice pe alții să o facă. Mexicul nu are însă vâna Croației și nici nu cred să mai asistăm la un autogol Cariocas…

PRONOSTIC: OVER 2.5 GOLURI & NU MARCHEAZĂ AMBELE ECHIPE – COTĂ 4.50

Rusia ar trebui să lupte pentru salariul lui Capello. Nu poți să vii la mondiale cu așa bani în buzunar și să nu arăți ceva fotbal. Coreenii le au și ei pe ale lor. Cândva au făcut surpriza dar acum mondialele nu se mai joacă la ei acasă.

PRONOSTIC: VICTORIE RUSIA & SUB 2.5 GOLURI – COTĂ 4.00

Sfaturile sunt aceleași ca întotdeauna. Nu riscați bani mulți pe astfel de cote. Nu le luați de bune, gândiți-le înainte și voi! Pentru siguranță puteți să le simplificați (jucați doar overul/underul, puneți câte una pe bilet sau jucați-le combinat).

COTĂ TOTALĂ: 80.15

Comenteaza cu Facebook!

*