2013 e al lor. Nouă jucători care vor exploda în acest an
21 ianuarie 2013, 12:02 Fotbal Extern


Foto: uefa.com

Foto: uefa.com

2012 a fost al lui Messi. E greu de contestat locul întâi indiferent cum am decide să punem problema. Argentinianul ne-a predat o lecție despre determinare și seriozitate despre care ar fi bine să se amintească și dincolo de granițele sportului.

2012 a fost și al lui Cristiano. Omul cu mușchi cât ceafa de taur a avut și el un an plin de momente frumoase și a târât după el o Portugalie golașă până în fazele superioare ale campionatelor europene.

2012 a fost și al lui Rooney sau van Persie, doi jucători care au o misiune atât de grea acolo unde joacă. Premier League este campionatul în care ultima clasată vine cu achiziții de zeci de milioane iar adverarii sunt toți aleși pe sprânceană.

2012 a fost și al lui Ibra, nebunul care a ținut în viață un AC Milan altfel muribund, trăznitul cu foarfeca din amicalul Suedia-Anglia, amicul de liniuțe (cu mașina vreau să zic) al lui Mutu.

Dar 2013 al cui o să fie? Lista din paginile următoare nu reunește viitorii candidați la Balonul de Aur ci jucători, alții decât cei deja enumerați, alții decât cei aflați cu adevărat în luminile rampei, fotbaliști cu șanse mari să dea propria lovitură în lumea mare a fotbalului.

Comenteaza cu Facebook!

*