20 februarie – Biletul Zilei
20 februarie 2013, 12:01 Fotbal Extern


Și-am vrut să pun așa! Dar ai pus invers! O frustrare cu care ne confruntăm destul de des. Am mers pe over 2,5 goluri la Porto cu Malaga chiar dacă selectasem inițial under-ul. A fost o toană de moment care a făcut diferența dintre un bilet de cotă 4 câștigat și unul de cotă 4 pierdut (over-ul la Arsenal-Bayern ieșise!). Am simțit că Jackson Martinez face spectacol și am greșit. A fost și s-a dus!

(recapitulare: 20 bilete, 6 câștigate, 14 pierdute, miză totală 20 unități, câștig 20,34 unități, profit 0,34 unități)

Pentru azi avem ultimele două meciuri din optimile Ligii.

GALATA-SCHALKE

  • la gazde joacă Sneijder și Drogba
  • la oaspeți nu o fac Moritz, Papadopoulos, Marica, Unchida, Afellay, iar vedeta Huntelaar este incert
  • avem un duel între o echipă de veterani scunzi (Galata) și una de tineri înalți (Schalke), dar, culmea, turcii stau senzațional în jocul aerian acolo unde au câștigat peste 65% dintre dueluri

Turcii pornesc cu prima șansă, în opinia mea. Transferurile dar și absențele adversarilor, plus atmosfera din tribune vor cântări foarte greu în determinarea câștigătoarei. Cota la 1 solist este foarte bună (2,20) în timp ce over-ul de goluri este și el decent (1,95) în condițiile unui meci între formații ofensive. Cei care simt că turcii vor specula căderea de formă a adeversarilor pot miza pe victorie la 2 goluri diferență pentru gazde și pe o cotă de 6,00.

AC MILAN-BARCELONA

  • două formații de 4-3-3
  • Xavi și Villa incerți pentru oaspeți
  • Robinho, Bonera, Amelia, Antonini, De Jong, indisponibili pentru gazde, plus Balotelli, fără drept de joc

Barca e neînvinsă în ultimele 8 meciuri directe cu AC Milan. x2-ul înseamnă 1,11, 2 solist 1,53. Cote mici și deloc sigure pentru că Milan este totuși o echipă mare. Așezările din teren favorizează golurile, așa că un over 2,5 la 1,65 pare decent.  Cei care merg pe mâna Barcelonei pot ajunge la o cotă de 2 dacă pariază că extratereștrii vor conduce la pauză și vor câștiga meciul.

4,33 are Barcelona să câștige la 2 goluri diferență iar Messi e cotat cu 2,87 să încrie două sau mai multe goluri.

 

Comenteaza cu Facebook!

*