Don't Miss

Nouă întrebări pentru 2013

By on 17 ianuarie 2013, 12:04

Fotbalul este un sport curios. Are vedete şi recordmani, are învingători şi învinşi iar cel mai frumos lucru se întâmplă atunci când totul se termină doar pentru că începe încă o dată!

Campionatul câştigat de City în vară ne face să ne întrebăm dacă banii şeicilor vor ţine piept încă un sezon creativităţii moşului de 71 de ani de la United. Perioadele de mercato ridică sprâncenele în direcţia posibilelor transferuri iar de cei retraşi ne amintim cu plăcere şi uneori ne gândim cum ar fi să se întoarcă.

Mai jos sunt câteva dintre întrebările la care 2013 ne-ar putea răspunde. Până să o facă timpul, voi încerca eu un simulacru de explicaţie!

Dacă mi-au scăpat lucruri esenţiale vă rog să mi le semnalaţi la secţiunea de comentarii.

Comenteaza cu Facebook!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

3 Comments

  1. Dan

    17 ianuarie 2013, 17:18 at 17:18

    Eden Hazard

  2. Chris

    1 ianuarie 2014, 13:56 at 13:56

    Ar fi o uriasa greseala sa se renunte la o a doua competitie europeana in favoarea varsarii tuturor echipelor in Liga Campionilor. La fel cum a fost o mare greseala si la renuntarea Cupei Cupelor. Intertoto chiar era o competitie in plus. Eu vorbesc dpdv sportiv, nu financiar. Am cam obosit sa aud mereu de interesul financiar cand vine vorba de echipele de fotbal, am obosit sa se vorbeasca numai de bani. Fotbalul e un sport, nu o afacere. Oricum, revenind, si-asa Liga Campionilor este suprapopulata de tot felul de laturi de echipe care nu au nicio legatura cu titulatura de „Liga Campionilor”. Echipele de pe locul 4 din campionatele puternice (primele 3) nu au ce cauta in Liga Campionilor, la fel cum nu au ce cauta echipele de pe locul 3 din campionatele de mana a doua (Franta, Italia, Portugalia), la fel cum nu au ce cauta echipele de pe locul 2 din campionatele de mana a treia (Ucraina, Turcia, poate si Rusia). Liga Campionilor ar trebui sa fie o competitie destinata strict campioanelor, cu exceptia campionatelor puternice (Primele 5-6) care ar putea avea campioana direct in grupe iar restul sa joace tururi preliminare sau play-off. Prea vedem toate laturile in grupe si accidental si prin optimi sau sferturi.

Comenteaza