Don't Miss

World Cup News (ziua a 6-a)

By on 17 iunie 2010, 14:07
  • FIFA.com: Honda a marcat împotriva Camerunului, Okazaki vrea un gol cu Olanda. Atacanţii japonezi nu vor să plece de la Mondiale înainte să marcheze fiecare câte un gol. Prima ocazie: meciul de sâmbătă cu Olanda.

  • MARCA.es: Aragones îl taxează dur pe del Bosque. Spania a jucat neconvingător, a spus fostul selecţioner după înfrângerea cu Elveţia de la Cupa Mondială. Atacul său îl vizează direct pe actualul tehnician, Vicente del Bosque. Ne-a lipsit viteza atunci când nu aveam balonul, nu a câştigat echipa mai bună ci aceea care a gestionat mai bine jocul, a completat tehnicianul care a cucerit Campionatul European cu Spania în urmă cu 2 ani.
  • GAZZETTA.it: Atacanţi, faceţi ceva! Media de goluri, în cădere liberă! Doar 25 de goluri înscrise în primele 16 partide la Cupa Mondială. Acum 4 ani, la turneul din Coreea şi Japonia se marcaseră deja 39! Cifrele competiţiei sud africane sunt cele mai slabe din istoria turneelor finale. În schimb Brazilia merge ceas. Selecao a câştigat la debut. Exact aşa cum a făcut la fiecare dintre mondialele la care a luat parte până acum.
InapoiInainte

Comenteaza cu Facebook!