Don't Miss

Weekend în imagini

By on 18 noiembrie 2012, 20:24
Foto: AP Photo

Messi cotinuă să fugă după recorduri. A marcat alte două goluri în La Liga iar Barcelona s-a impus cu 3-1 în duelul cu Zaragoza. Și Cristiano Ronaldo a fost pe teren dar nu a marcat chiar dacă Real a câștigat fără drept de apel meciul cu Athletic Bilbao, scor 5-1. În Italia, Interul nu a profitat de remiza albă a liderului Juventus. Trupa din Milano a remizat și ea, 2-2 cu Cagliari și a rămas la 4 lungimi de prima poziție. Fiorentina, în schimb, s-a distrat cu Atalanta și a egalat-o la puncte pe Napoli, ocupanta ultimului loc care duce în Liga Campionilor.

S-a jucat fotbal și în Mexic. Morelia a câștigat cu 2-1 pe terenul lui America dar a ratat calificarea în faza următoare a play-off-ului după 2-3 la general.

În Franța s-a schimbat liderul. Lyon s-a impus cu 3-0 în fața lui Reims după autogolul lui Weber și reușitele lui Gomis și Lisandro Lopez și a detronat-o pe PSG, înfrântă acasă de Rennes, scor 1-2.

Mai jos, câteva dintre imaginile cele mai sugestive din fotbalul ultimelor două zile.

PS: îl recunoaște cineva pe puștiul cu chipiu de pe steagul din a doua poză?

 

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. cronicasportiva

  18 noiembrie 2012, 21:21 at 21:21

  dupa aceasta etapa eu cred ca fiorentina poate spera la titlu

 2. Andrei

  18 noiembrie 2012, 23:41 at 23:41

  Pusti? E Ratko Mladic.

 3. gery76

  19 noiembrie 2012, 03:39 at 03:39

  -Daca nu-l dau afara pe Ancelotti de la P.S.G,tare mi-este teama ca nici anul acesta nu pupa titlul,cu toata silinta si valoarea lui Zlatan,italianul dovedeste a nu stiu cata oara ca este perimat ca antrenor.

  -Numai sarbii putea arbora asa ceva,chiar daca multa lume i-acuza vehement,niciodata n-au stat ”cocosati”in fata istoriei,repet neavand intotdeauna dreptate.
  -Initial am avut dubii,stiind ca de multe ori pe stadionul ”Maracana ”din Belgrad apare portretul lui Zeliko Raznatovic[ Arkan],temutul tigru fiind fost sef de galerie la Steaua Rosie,pe vremea lui Prosinecki,Savicevic,Stoikovic,Mihailovic,Belodedici sau Mitar Mrkela, dar sapca si marirea imaginea ne arata clar ca Andrei are dreptate,este Ratko Mladic.

Comenteaza