Don't Miss

Vocea golului mondial. Ibra şi reacţiile unei reuşite senzaţionale

By on 16 noiembrie 2012, 19:22
Foto: dailymail.co.uk

Zlatan a demonstrat în amicalul cu Anglia că nimic nu e imposibil în fotbal. Şi asta într-un univers bătrân şi învăţat cu cele mai rafinate execuţii, într-o lume a exploziei lui Maradona, a fineţii lui Pele şi a îndârjirii de catâr al recordurilor, cazul lui Messi. Suedezul Ibra a dat o foarfecă fizic imposibilă, după cum au comentat ulterior specialiştii şi a marcat un gol la fel de imposibil. Reuşita sa de senzaţie a fost trăită la intensitate maximă la microfoanele tuturor televiziunilor care au transmis meciul.

Mai jos este un clip audio. Un omagiu adus lui Ibrahimovici şi golului începutului de secol, care, culmea, nu a mai apucat să prindă lista pentru premiul Puskas de anul acesta, o listă publicată cu doar o zi înainte de data la care s-a jucat meciul dintre Suedia şi Anglia.

Clipul a fost realizat de postul de radio irlandez Off the Ball şi reprezintă un mixaj alcătuit din comentariile live ale golului strânse de la multe dintre posturile care au transmis partida. Uzbeci sau arabi, englezi, chinezi sau francezi, comentatorii au onorat cum se cuvine unul dintre cele mai frumoase goluri marcate vreodată în istoria fotbalului.

Comenteaza cu Facebook!

5 Comments

 1. andrei

  16 noiembrie 2012, 22:43 at 22:43

  Ce pana mea lauda toti golul ala? Ala nu e super gol. Sa fim seriosi, a fost doar atent cand a vazut ca portarul a iesit si a dat la basca. Daca era minutul 20 si era 1-0 pentru Anglia nu mai facea asta. + ca poarta era goala si daca dadea pe langa nimeni nu-l certa. +
  Nu inteleg ce toti lauda golul ala…

  • superzlatan

   17 noiembrie 2012, 17:28 at 17:28

   andrei:
   Ce pana mea lauda toti golul ala? Ala nu e super gol. Sa fim seriosi, a fost doar atent cand a vazut ca portarul a iesit si a dat la basca. Daca era minutul 20 si era 1-0 pentru Anglia nu mai facea asta. + ca poarta era goala si daca dadea pe langa nimeni nu-l certa. +
   Nu inteleg ce toti lauda golul ala…

   asta e fotbalul adevarat.un super gol dat de Zlatan. Eu zic sa te uiti doar la cricket sa lasi fotbalul ca nu e pentru hateri ca tine

 2. gery76

  17 noiembrie 2012, 03:06 at 03:06

  -Cred ca acuratetea lovirii balonului este un apropiata perfectiunii,distanta este foarte mare,din punct de vedere fizic nu cred ca altcineva putea agata acea minge in acel moment.
  -Cea ce este admirabil la acest urias fotbalist,este faptul ca acest gol nu este deloc o intamplare,are in panoplie si alte goluri de” povestit nepotilor”,golul de Ajax cand a driblat mai mult de jumatate de echipa adversa intr-un spatiu restrans apoi calcaiul lateral din detenta la Euro2004 in minutul 89, golul marcat destul de recent printr-un procedeu de karate,chiar si lovitura libera magistrala de 3-2 din meciul cu Anglia,toate acestea portretizeaza un fotbalist absolut genial!

 3. m

  18 noiembrie 2012, 20:19 at 20:19

  daca al lui ibra a fost senzational, asta de mai jos cum poate fi?http://www.youtube.com/watch?v=cwaxS5_9z9I

 4. Absint

  19 noiembrie 2012, 10:48 at 10:48

  In materie de acuratete si fluiditate a fazei consider acest gol ca fiind foarfeca perfecta

  Wayne Rooney in meciul cu City de pe Old Trafford din sezonul 2010-2011

Comenteaza