Don't Miss

VIDEO: A marcat Vlaar?

By on 11 iulie 2014, 13:12


Olanda-Argentina, semifinala decisă la penalty-uri, naște controverse la două zile după ce sud-americanii s-au calificat în ultimul act al competiției.

Se pare că ratarea lui Vlaar de la punctul cu var n-ar fi fost tocmai ratare. Regula spune că mingea trebuie să se oprească, abia atunci se încheie execuția penalty-ului. Balonul respins de portar s-a scurs înapoi către poarta argentiniană dar arbitrii deja notaseră faza ca ratare.

De ce nu este totuși gol? Pentru că Vlaar a atins A DOUA OARĂ balonul!

 

Comenteaza cu Facebook!

Comenteaza