Don't Miss

Vedete U21 – viitorul fotbalului, astăzi (V)

By on 6 decembrie 2013, 10:29

Cruijff a fost „the real deal”. Până şi întâmplările colaterale fotbalului susţin legenda adevăratului superstar al vremurilor trecute.  Primul caz celebru în care publicitatea a înclinat steagul în faţa unui jucător de fotbal s-a petrecut la mondiale.

Cruijff a jucat cu tricou Adidas însă cu două dungi în loc de celebrele trei doar pentru că avea contract personal cu Puma! Tricoul în cauză nu fusese descusut ci fabricat special de Adidas pentru fotbalistul olandez.

Cei din lista de mai jos au toate şansele să-l egaleze pe marele Cruijff. Sunt la începutul unui drum care arată extrem de promiţător dar care cere de la ei mai mult decât talentul cu care vin la pachet!

Comenteaza cu Facebook!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

3 Comments

 1. Chris

  6 decembrie 2013, 22:44 at 22:44

  Ce ma amuza chestiile astea cu „Noul Neymar”, „Noul Robinho”. Stati fratilor ca astia inca n-au castigat niciun trofeu cu adevarat mare in viata lor. Neymar a luat doar Libertadores din cate stiu, ori Libertadores a luat si Dayro Moreno cu Once Caldas, nu inseamna ca a fost un fotbalist legendar. Robinho a fost tot asa o senzatie si a ajuns sa fie un loser, n-a realizat nimic spectaculos cu cariera lui in Europa.

  • gery76

   7 decembrie 2013, 02:20 at 02:20

   Foarte buna observatia,este la fel ca la echipa nationala a Romaniei,unde dupa 2 meciuri cat de cat reusite presa le ridica mingea la fileu unor fitosi plini de gel dar care centreaza 90% prin spatele portii,numindu-i noul Hagi sa noul Popescu.
   -Daca suntem sinceri cu noi Romania are doar 2 fotbaqlisti competitivi respectiv Chiriches si Maxim si partial inca 2 Marica si Matel ,care macar atunci cand vin la nationala pun suflet chiar daca nu le iese jocul non-stop.

  • Sergiu

   31 decembrie 2013, 12:56 at 12:56

   Daca te referi la echipa nationala a Romaniei, atunci da, cam acestia ar fi, dar daca ar fi sa ne referim la jucatorii romani de valoare eu l-as trece in capul listei pe Radu Stefan la mare departare de Chiriches sau Maxim. De Mutu si Chivu nu mai aducem vorba ptr ca ale lor cariere deja s-au cam terminat din pacate

Comenteaza