Don't Miss

Vassili Berezoutski. Super-autogol

By on 24 noiembrie 2011, 14:55


Berezoutski

Foto: en.wikipedia.org

Lille a câştigat cu 2-0 duelul de la Moscova cu TSKA. Meciul de Liga Campionilor, altfel unul dintre multe altele, va rămâne cu siguranţă în amintirea fanilor ruşi la fel cum cel dintre Real Madrid şi Steaua nu a fost uitat de fanii roş-albaştrilor şi în special de cei ai lui Bănel! În rolul lui Nicoliţă, a jucat un rus cu şut ghinionist la fel de fantastic: Vassili Berezoutski!

TSKA a rezistat mai bine de o repriză în meciul cu Lille. A venit apoi demarcarea inspirată a lui Moussa Sow şi efortul incredibil al lui Berezoutski, care a încercat să îndepărteze pericolul.

A reuşit doar un autogol care l-a lăsat mască pe portarul Gabulov!

Berezoutski este unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la TSKA. La 29 de ani, are în palmares un campionat, trei cupe şi două supercupe.


CSKA Moscow 0 — 2 Lille 22-11-11 FULL… de garethbetty007

Comenteaza cu Facebook!

One Comment

  1. http://mensengagemen

    19 martie 2012, 19:15 at 19:15

    Thank you for your website post. Thomas and I are actually saving to buy a new guide on this issue and your post has made us to save money. Your thoughts really resolved all our problems. In fact, greater than what we had known just before we ran into your wonderful blog. I actually no longer have doubts along with a troubled mind because you have really attended to each of our needs above. Thanks

Comenteaza