Don't Miss

Van Persie la United. Fanii lui Arsenal ard şi îngroapă tricourile fostei vedete

By on 16 august 2012, 12:38
Foto: championsleague.ca

Saga transferului care l-a avut ca erou pe Robin van Persie a ajuns la final. După ce mai toate marile cluburi europene au fost implicate în extragerea olandezului din fieful lui Arsenal, sir Alex Ferguson a câştigat duelul. Van Persie vine la United pe acelaşi salariu ca Rooney, adică 220.000 de lire sterline pe săptămână dar şi cu o premieră la pachet: este primul jucător din istoria Premier League care se transferă direct de la Arsenal la Man United. La Londra, cei care îl adulau până mai ieri, acum îi ard tricourile.

După cum am tot văzut în transferurile dintre rivale, statutul de vedetă se pierde instantaneu iar cel de persona non grata răsare ca de nicăieri. S-a întâmplat în cazul lui Figo după ce a lăsat Barca pentru Real, se întâmplă acum cu Robin van Persie. Olandezul a plecat de la Arsenal, acolo unde nu câştiga trofee şi a ales United-ul lui Ferguson. Aici are cel puţin o şansă în plus la titlu.

Detaliile transferului nu mai merită detaliate. Sunt vehiculate acum peste tot în presă. Să urmărim totuşi câteva imagini cu fanii tunarilor, cei care l-au iubit până la epuizare pe van Persie iar acum îl urăsc cu cel puţin la fel de multă pasiune.

Arsenal – Manchester United se joacă pe 27 aprilie 2013.

În altă ordine de idei, cei la United îşi freacă mâinile de bucurie. Transferul lui van Persie ar putea fi un avantaj în plus chiar şi la bursa de la New York, acolo unde acţiunile clubului se tranzacţionează momentan cu 14 dolari, în scădere cu 6 dolari faţă de momentul listării!

Comenteaza cu Facebook!

4 Comments

 1. cotos

  17 august 2012, 13:04 at 13:04

  Foarte bine fac..Este o tradare de mare anvergura..Dar in ziua de azi cand banu conduce se intampla tot mai des…Din pacate…

 2. CARRICK

  17 august 2012, 16:01 at 16:01

  BRAVO BRAVO BRAVO
  In sfarsit un transfer de marca ,de cand asteptam un atacant de asemenea valoare sincer mi-l doream enorm pe Kun Aguero imi place mult de el ,dar nici Robin Van Persie nu este de aruncat ,important este sa demonstreze valoarea lui ,prin goluri multe ,eu am incredere in el GO MU

 3. gery76

  17 august 2012, 17:00 at 17:00

  -Nu stiu cat de bine se va integra la Manchester,sunt foarte multe orgolii acolo,la Arsenal era in mod clar primadona,insa la Manchester jupanii sunt Giggs si Rooney ,fotbalisti cu mare personalitate ca si Van Persie!

 4. Marturii Botez

  19 august 2012, 02:28 at 02:28

  totusi este un jucator profesionist si trebuie sa faca bani in primul rand

Comenteaza