Don't Miss

Universuri paralele. Șase transferuri care nu s-au întâmplat niciodată

By on 23 ianuarie 2013, 12:17


Istoria fotbalului pare bătută în cuie. Şi totuşi, atunci când s-a întâmplat, prezentul era la fel de firav ca şi cel din ziua de azi. Loic Remy a fost al lui Newcastle până în ultima secundă dar a ajuns la QPR. Ar putea deveni cu adevărat uriaş iar peste 20 de ani am putea vorbi despre un desant englez care nu ar fi putut arăta altfel.

La fel şi Di Stefano. Semnase şi cu Barca iar soarta lui a fost decisă la tribunal. Ar fi trebuit să joace doi ani la Real şi doi la catalani. N-a mai ajuns niciodată în tabăra Barcelonei şi a devenit unul dintre idolii all-time ai galacticilor din capitala Spaniei.

Cazurile de mai sus, despre care am mai vorbit pe aici, nu sunt singurele de acest gen. Mulţi fotbalişti uriaşi au fost la un pas de orice alt destin decât acela pe care în cunoaştem cu toţii.

Comenteaza cu Facebook!

3 Comments

 1. gery76

  23 ianuarie 2013, 20:07 at 20:07

  -Doua exemple la fel de interesante cred c-au fost cele ale lui Hagi si Gica Popescu,liderii ”generatiei de aur”.

  -In ajunul transferului la Sportul Studentesc,Gica Hagi era ca si transferat la Universitatea Craiova,era ca si rezolvata problema intrarii la facultate,totul era perfectat,cand brusc totul s-a schimbat[neoficial a insistat si Nicu Ceausescu],iar drumul lui Hagi s-a indreptat spre Sportul Studentesc,apoi la Steaua si intreg drumul spre glorie care-l stim cu totii.

  -Gica Popescu a avut o poveste si mai interesanta,la mondialul din’90,unde a fost cel mai bun roman[ales in echipa mondialului dupa faza grupelor,inclusiv de Baresi].

  -In cantonament fiind a primit oferta clara de a evolua la Real Madrid,a ezitat,inclusiv colegul de camera Sandoi insista puternic sa semneze,insa asaa fost sa fie,Sir Bobby Robson ,l-a adus la Eindhoven si cariera lui fabuloasa mai departe se cunoaste.

  -Poate a fost mai bine c-a ezitat sa semneze,caci Real era la schimb de generatii,iar omul ales de Real in locul lui Popescu,sarbul Predrag Spasic titularul Yugoslaviei la mondiale,n-a confirmat,cariera lui intrand pe o panta descendenta.

 2. Chris

  2 noiembrie 2013, 13:17 at 13:17

  Din cate stiu eu, Sabella nu a jucat la Argentinos, poate ma insel, dar eu stiu ca a venit la Sheffield de la River Plate.

Comenteaza