Don't Miss

Un pic de spectacol cu Galamaz al lor

By on 20 octombrie 2012, 14:25
Foto: mirror.co.uk

Englezii şi-au mai potolit din accesele agresive ale trecutului. Mărturie pentru îmblânzirea lor sunt stadioanele ca la teatru, fără garduri de protecţie şi poliţie în cordon. Englezii se sprijină pe tehnologia video şi pe sistemul de pedepse foarte severe pe care l-au pus în aplicare. Probabil că fanul din filmuleţul de mai jos nu va mai intra niciodată pe arena Hillsborough din Sheffield.

Cris Kirkland, fost portar de naţională şi om de bază la Wednesday şi-a luat-o după modelul Galamaz la Ploieşti. Suporterul lor n-a avut box pe mână iar împingerea oarecum delicată ne arată că băiatul în cauză s-a gândit şi la eventualele consecinţe.

Culmea, fanul era al adversarilor de la Leeds şi s-a dezlănţuit în loc să se bucure. Faza cu pricina s-a petrecut chiar după golul egalizator al oaspeţilor.

„Să-l ia şi să-l judece. Să facă puşcărie. Nu sunt mândru să fiu managerul lui Leeds când văd asemenea manifestări ale fanilor!” (Neill Warnock)


Chris Kirkland Assaulted de happynings

Comenteaza cu Facebook!

6 Comments

 1. Informare

  20 octombrie 2012, 22:02 at 22:02

  „Suporterul lor n-a avut box pe mână” – să înţeleg că petrolistul a avut?
  Nu de alta dar dacă avea acum nu mai era in libertate. Dar na, aşa ne place nouă să punem botu’ la presa fecaliotă

 2. dorel

  20 octombrie 2012, 23:12 at 23:12

  nu conteaza daca enache a avut box sau nu pe mana, oricum a scapat prea usor! presa „facaliota” a gresit ca nu a vorbit mai mult de cazul enache, si ca nu a facut MAI MULTA propaganda. sa fim siguri ca nu o sa se mai intample un caz similar prea curand.

  intradevar, daca esti antipatizant al echipei castigatoare, este meschin sa vrei sa fie pedepsit suporterul care loveste adversarii echipei tale favorite, in mijlocul jocului.

 3. gery76

  23 octombrie 2012, 02:22 at 02:22

  -Dupa zambet,pare mai abitir ”fainat”,decat abtiguit,oricum sunt gesturi de oameni frustrati,care prin prezenta la stadion refuleaza frustrarile din viata cotidiana.
  -Oricum fanii lui Leeds ,sunt recunoscuti si asta de decenii,ca cei mai rai din Anglia,oricum prind fara probleme podiumul.

 4. cldtoma

  23 octombrie 2012, 06:16 at 06:16

  in completare la ceea ce a spus gery despre suporterii lui Leeds, sa mai adaugam ca ei au avut si una din cele mai dure echipe in anii 70 sub comanda legendarului Don Revie. atunci in componenta , printre altii , cu scotianul Bremner, jackie Charlton, Gilles etc erau recunoscuti pentru jocul dur pe care-l practicau. asta nu i-a impie dicat totusi sa castige de cateva ori campionatul Angliei sau sa ajunga in finala CCE pierduta la Bayern in 1974. exista si un film care arata cate ceva din felul de a se exprima a acelei echipe: The damned United care surprinde perioada de 44 zile in care pe banca lui Leeds s-a aflat marele Brian Clough, creatorul de mai tarziu al celebrei Nottingham Forest ( Don Revie fusese instalat la nationala in urma ratarii calificarii la CM 1974)

  • gery76

   24 octombrie 2012, 05:23 at 05:23

   -Din pacate si Don Revie ,a avut din punctul meu de vedere mai multe neampliniri,decat mari rezultate,el a fost intemeiatorul marii echipe a lui Leeds,dar n-a avut parte nici macar de finala mentionata de tine ;in ’74 Bayern batea pe Athletico Madrid cu 4-0 in rejucare ,dupa ce in primul meci Bayern egalase abia in minutul 120 prin Schwarzenbeck ,cu o ghiulea de la 30 de metri.
   -In ’75 ,Leeds a meritat clar victoria,au avut gol valabil,arbitrajul a fost clar pro-Bayern si asta o recunoaste un mare fan Bayern[ am si D.V.D-ul],dar si atunci fanii englezi si-au dat in petic.
   -Leeds statea intr-un nucleu scotian din care faceau parte portarul Stewart,fundasii Gray +capitanul Billy Bremner[ capitan si al nationalei Scotiei],dar si un varf extrem de percutant Jordan si o extrema si el international Lorimer.
   -Don Revie ,n-a reusit nci el sa califice Anglia la mondiale in ’78,unul dintre cele maoi mari paradoxuri din istoria fotbalului mondial.
   -Anglia in ’74 si ’78 ,nu s-a calificat la mondiale ,desi la nivel de cluburi a avut una dintre cele mai fructuoase perioade din istorie,in acea perioada Liverpool[mai ales ],dar si Nottingham ,fiind printre cele mai bune echipe europene de club ,ba Kevin Keegan ,luand si vreo 2 ”baloane de aur”!
   -Marele portar Ray Clamence,portarul de aur al lui Liverpool,de aceea nici nu prea este mentionat in cartile de fotbal ramanesti,care de obicei s-au raportat la Peter Shilton ,fiindca a participat la mondialele din ’82,’86 si ’90[ la ultimile doua ,fiind panarama] ,avand 37,respectiv41 de ani,in schimb omisul Clamence,in anii ’75-’82 ,castga trofeu dupa trofeu european de club,dar asta este norocul unora,cum a fost si cel al germanului Bodo Illgner in ’90 ,care desi era un portar deficitar la multe capitole,a avut noroc de o generatie senzationala[ Matthaus,Brehme,Klinsmann,Voller,Littbarski,Haessler,Aughenthaler sau Berthold] si a devenit campion mondial ,pe cand portari absolut fabulosi precum Harald[Toni]Schumacher in ’82 si ’86 sau Olli Kahn in 2002 si 2006,n-au avut sansa decat a fi finalisti ,desi repet erau absolut senzationali!

Comenteaza