Don't Miss

Ştiri pe scurt

By on 18 iulie 2010, 19:08

Foto: givemefootball.com

Everton a refuzat pe Arsenal care oferea 16,5 milioane de euro pentru Phil Jagielka, dar zvonurile din The Mirror susţin că oficialii grupării de pe Goodison Park nu vor spune nu dacă oferta ar fi de 20 de milioane. Jagielka are 27 de ani a jucat 80 de meciuri şi a marcat un gol pentru Everton.

Chelsea este gata să scoată 30 de milioane de euro din visterie pentru a-şi asigura serviciile brazilianului Neymar. Numărul 11 de la Santos are 18 ani, 35 de meciuri şi 12 goluri. A fost lăsat acasă de selecţionerul Dunga înaintea mondialelor din Africa de Sud, decizie pentru care selecţionerul a fost criticat de pilotul de formula 1, Felipe Massa. Dunga a replicat: Neymar este extrem de talentat dar nu a jucat suficient şi nu are experienţă pentru naţională.

Emiliano Insua pleacă de la Liverpool la Fiorentina pentru 6 milioane de euro. Argentinianul care nu a jucat niciun meci la seniorii vreunei echipe din ţara sa natală merge să fie coleg cu Mutu în Italia în timp ce cormoranii vor să îl înlocuiască cu brazilianul Fabio Aurelio.

Foto: footballtransfernews.org

Sol Campbell a ales să meargă la Newcastle. Liber de contract, fundaşul de 35 de ani a ales să rămână în Anglia chiar dacă scoţienii de la Celtic i-au propus un contract avantajos pe două sezoane. Campbell a jucat 493 de meciuri la 4 echipe în Premier League şi de la fiecare dintre ele a plecat ca jucător liber.

Tottenham este gata să îi dea drumul lui Robbie Keane la Aston Villa dacă va primi în schimb 6 milioane de euro. Adică exact atât cât vrea Manchester City pentru Craig Bellamy, dorit de Tottenham!

Goal.com care citează Le Parisien, dă ca sigur transferul lui Asamoah Gyan la Fenerbahce. Turcii oferă 15 milioane de euro pe ghanezul care a prins sferturile mondialelor africane. Rennes cere 20 de milioane dar negocierile devin din ce în ce mai flexibile.

Mourinho îl vrea pe Patrice Evra la Real Madrid. Extrema lui Manchester United este destul de scumpă, 20 de milioane de euro.

Comenteaza cu Facebook!